AKSARAY / MERKEZ - Merkez Mimar Sinan İlkokulu

Etiket Sonuçları: Aksaray Merkez Mimar Sinan İlkokulu

Şbt

İl Milli Eğitim müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL okulumuzu ziyaret etti.  Depremzede çocuklarımız için başlattığımız oyuncak ve resim malzemeleri toplama faaliyetimiz hakkında başından beri bilgi sahibi olduğunu belirten müdürümüz çalışmamızı yerinde görmek için okulumuza geldiğini belirtti. Topladığımız malzemeleri deprem bölgelerine göndermeden önce okul depomuzda gören İl Milli Eğitim müdürümüz 'Kampanyaya böyle büyük bir katılımın olması, şüphesiz müdüründen hizmetlisine, öğrencisinden velisine kadar büyük bir özveri ile çalışmanın sonucu. Bu dönemde depremzede çocuklarımızın yarasına bir nebze olsun merhem olabilmek bile çok önemli. Bu güzel çalışmayı düşünüp organize etmenizden dolayı size ne kadar çok teşekkür etsem azdır.' İfadelerini kullandı. Daha sonra öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelen İl Milli Eğitim müdürümüz okulumuza gelen depremzede çocuklarımıza karşı hassas bir yaklaşım göstermemiz gerektiğini ifade etti.

Sayın Milli Eğitim Müdürümüze kampanyamıza sağladığı katkı ve okulumuza gelerek verdiği manevi destekten dolayı teşekkür ederiz.