AKSARAY / MERKEZ - Merkez Mimar Sinan İlkokulu

Öğretmenlerimize Duyuru

17 Ocak 2020 tarihinde Cuma günü öğrencilerimize 1. dönem karnesi verileceğinden dolayı tüm öğretmenlerimizin e-okula not girişlerini ve diğer işlemlerini acilen tamamlamaları önemle rica olunur.

Ara

2020 Yarıyıl Tatili Kadrolu Öğretmenlerin Mazerete İlişkin Yer Değişikliği İşlemleri ve Takvimi yayınlandı.

Ara

Okulumuzda Açık Lise Sınavına giren öğrenciler ,sınav kitapçığını 8 aralık pazar günü 3,oturumdan bir saat sonra okulumuzdan alabilir.

Ara

4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ NEDİR, NEDEN KUTLANIR?

Roma imparatorluğu zamanında, babasının gazabından kaçarak, İzmit yakınlarında madencilerin çalışmakta olduğu bir mağaraya sığınan, çalışmakta olan madencileri koruduğuna inanılan ve bu nedenle madenciler tarafından azize kabul edilen Santa Barbara'nın 4 aralık tarihinde bu mağaraya yerleşmesi,  önce anadolu'da daha sonrada avrupa ve tüm dünyada "Dünya Madenciler Günü" olarak kutlanılmaktadır.

Ara

MEB tarafından alan değişikliği klavuzu yayınlandı.Alan değişiklği yapmak isteyen öğretmenlerimize duyurulur.